Ny webside my oh my! / by Mailind Solvind Mjøen

Å lage en ny webside er jammen ikke lett!

Mitt kunstnerskap bærer preg av hurtige ut og inn flytt av leiligheter, samboerskap og bofelleskap, hastige deadlines og emosjonelt styrte navnsetting av mapper og et hav av eksterne harddisker og minnepinner.

Å gå igjennom alt materiale er som å reise tilbake i tiden. Bilder fra utstillinger, kasserte prosjekter, for lengst glemte personer, steder, hendelser som skrolles fram. Jeg ender opp med dobbelt så mye arbeid fordi jeg finner hauger av prosjekter som skulle blitt gjort klare, bedre, tekster som ikke henger sammen, for ikke å snakke om dokumentasjonsmapper som heter ting som "BACKUP reiselodan" og "seremoni01" (som om det var flere seremonier? hva slags seremoni er det snakk om her egentlig?). Det hele minner litt om et roteloft (som i amerikanske filmer fran 80tallet). Man vil bare sitte dagen lang å prøve gamle klær, lese gamle blader og titte i støvete kister. Gjennom alle de år med utstillingsarbeid, organisering, dvd-brenning, dokumentering så har jeg samlet på meg en god del av andres kunstverk også. Som en igjenglemt vott eller noens skjerf. Så mye kunstverk som har blitt produsert gjennom tiden! tenk på all den kunsten der ute som aldri ser dagens lys. Så utrolig spennende tanke!

Det mest positive med hele prosessen er at jeg stadig ender opp med tanken -Jøss! jeg har jammen rukket å produsere en hel del! Oj der var det prosjektet, og der var det. Det hadde jeg jammen glemt!

Så nå er neste steg å legge ut prosjektene og dokumentasjon så verden får ta en titt på spetakkelet. Det underfundige og o-store-roteloftet ala sonnenwind-universet-med-det-rare-i. Det kommer ta litt tid, but Im getting there!

in til videre, ha en fin kveld.

Mailind